Таліби / Talibi Obstrilyali Stolicyu Provinciyi Baglan V Afganistani Novyj Format / 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

Таліби / Talibi Obstrilyali Stolicyu Provinciyi Baglan V Afganistani Novyj Format / 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.. 12 серпня, 12:26 світ 1. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат.

Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Крім того, на їхньому боці знання і розуміння місцевості. Прапор талібів підняли у ключовому пункті пропуску між афганістаном і пакистаном. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.

Talibi I Ssha Pidpishut Mirnu Ugodu Glavkom
Talibi I Ssha Pidpishut Mirnu Ugodu Glavkom from glavcom.ua
Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Під контролем бойовиків знаходиться близько 120.

А зараз таліби ще й захопили трофейну зброю та обладнання в урядових сил безпеки (у тому числі те, що свого часу постачали сша).

А зараз таліби ще й захопили трофейну зброю та обладнання в урядових сил безпеки (у тому числі те, що свого часу постачали сша). Таліби зазнають втрат, але розширюють підконтрольну територію в афганістані. Хто не погоджується з цією ідеологією. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Таліби активізували атаки у північних районах афганістану. Bbc.com | by bbc news. Не нападати на них, поки ті виходять із афганістану. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Таліби також чинять тиск на околиці половини столиць провінцій, намагаючись ізолювати їх.

Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять А зараз таліби ще й захопили трофейну зброю та обладнання в урядових сил безпеки (у тому числі те, що свого часу постачали сша). Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Хто не погоджується з цією ідеологією.

Afganistan Talibi Rozvivayut Nastup Vijshli Na Kordon Iz Tadzhikistanom
Afganistan Talibi Rozvivayut Nastup Vijshli Na Kordon Iz Tadzhikistanom from gdb.rferl.org
Крім того, на їхньому боці знання і розуміння місцевості. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Таліби також чинять тиск на околиці половини столиць провінцій, намагаючись ізолювати їх. Таліби зазнають втрат, але розширюють підконтрольну територію в афганістані. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. Чи захоплять таліби всю країну? Bbc.com | by bbc news.

Щонайменше 5 людей загинули в пасажирському терміналі аеропорту кабула.

Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Таліби активізувалися після початку виведення військ сша. А зараз таліби ще й захопили трофейну зброю та обладнання в урядових сил безпеки (у тому числі те, що свого часу постачали сша). Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Bbc.com | by bbc news. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Видайте молодих синів або позбавите їх. Таліби також чинять тиск на околиці половини столиць провінцій, намагаючись ізолювати їх. 12 серпня, 12:26 світ 1.

Делавар сказав, що таліби контролюють уже 85% території афганістану. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені:

Talibi I Ssha Pidpishut Mirnu Ugodu Glavkom
Talibi I Ssha Pidpishut Mirnu Ugodu Glavkom from glavcom.ua
Під контролем бойовиків знаходиться близько 120. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. Крім того, на їхньому боці знання і розуміння місцевості. Таліби є відповідальними за численні терористичні акти та порушення прав людини. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені:

Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять

'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. Прапор талібів підняли у ключовому пункті пропуску між афганістаном і пакистаном. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Таліби також чинять тиск на околиці половини столиць провінцій, намагаючись ізолювати їх. Таліби зазнають втрат, але розширюють підконтрольну територію в афганістані. Видайте молодих синів або позбавите їх. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. 12 серпня, 12:26 світ 1. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama